Houthandel in de 0mgeving van Groningen

Wij richten onze houthandel dan ook voornamelijk op de de drie noordelijke provincies: Friesland, Drenthe en Groningen. Wanneer u een bouwproject in de provincie Groningen heeft en u zoekt een houthandel die maatwerk houtbewerkingen van hoge kwaliteit kan uitvoeren, neem dan zeker even contact met ons op.

Houtbewerken

Wij zijn een houthandel gespecialiseerd in maatwerk houtbewerkingen zoals schaven, profileren en zagen. Ook is het mogelijk om ge(pre)fabriceerde houten constructies voor u te leveren in de provincie Groningen. Wij hebben een uitgebreide houtbewerkingsruimte waar wij de houten constructies maken. Veel uitgevoerde bewerkingen zijn onder andere vierzijdig schaven, profielschaven, frezen, verlijmen en lamineren.

Uitgebreide houtcollectie

Om u van goed materiaal te kunnen voorzien voor uw projecten, hebben wij als houthandel een uitgebreid houtassortiment. Natuurlijk willen wij ook in de toekomst nog goed hout blijven verkopen, daarom zijn wij lid geworden van het VVNH. De aangesloten houthandels verkopen nu gezamenlijk al ruim 80% duurzaam hout!

Contact

Wilt u meer weten over onze houthandel en leveringen in Groningen? U kunt direct contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met het insturen en opslaan van bovenstaande gegevens.

  groningen-houthandel