Binnen ons bedrijf is een brede kennis aanwezig op het gebied van hout en plaatmateriaal alsmede ruime ervaring met het bewerken en verkopen van deze producten. Hierdoor zijn wij in staat om een goed advies te geven voor zowel materiaalkeuze, de uiteindelijke verwerking en verduurzaming, zoals het gronden van lijstwerk of het lakken van traptreden.

Onze overdekte opslag van ruim 4.500 m2 biedt ons de mogelijkheid grotendeels uit voorraad te leveren.

Levering van ons houthandel assortiment

De producten worden overdekt geladen in zone eigen trailer met meeneemhefruck en dagelijks afgeleverd bij onze klanten. Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk dat onze klanten de bestelling zelf afhalen.

Overzicht houthandel assortiment

Naaldhout

houthandel-assortiment

Naast vurenhout kunnen wij grenenhout, lariks, Douglas/Oregon Pine en diverse andere soorten naaldhout leveren. Daarnaast kunnen wij ook constructiehout leveren met sterkteklasse C18 of C24. Dit kan zowel ruw als geschaafd bewerkt worden.

Loofhout

houthandel-assortiment-loofhout

Diverse soorten loofhout kunnen wij uit voorraad leveren. Indien gewenst kunnen hier diverse bewerkingen aangebracht worden in onze uitgebreide machinaal station. Het loofhout kan gezaagd, geschaafd of zelfs gefreesd of gelijmd worden.

Plaatmateriaal

houthandel-assortiment-plaatmateriaal

KoningsBlaauw Houthandel BV kan u zowel platen voor binnen als buiten toepassing leveren, gegrond dan wel ongegrond.

Naast deze platen kunnen wij deur-, betonplex-, constructieve-, en carroserieplaten leveren. Indien gewenst kunnen wij deze met onze opdeelzaag volgens uw specificatie op maat zagen en eventueel van een bewerking voorzien. Ook het gronden of voor- en aflakken bestaat tot de mogelijkheden.

Gevelbekleding / Aftimmerhout

houthandel-assortiment-gevel

Ook in ons assortiment: Gevelbekleding en aftimmerhout, plinten, architraven, bagetlijsten, glaslatten en boeidelen.

Deuren

houthandel-assortiment-deuren-kozijnenhout

Kozijnen, deuren en puien in alle soorten en maten. Met en zonder glas.

Diversen

houthandel-assortiment-panelen

Isolatie, panelen, metselprofielen, steigerdelen en Ral kleuren.