Houthandel

KoningsBlaauw Houthandel BV is gevestigd in Oosterwolde (Provincie Friesland). Wij richten ons voornamelijk op de regio Friesland, Groningen en Drenthe (straal van 50 kilometer rondom onze vestiging) en wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KongingsBlaauw: meer dan hout alleen!

Ons bedrijf draait grotendeels op de houthandel. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk door diverse houtbewerkingen zoals schaven, profileren, frezen en zagen. Met ons uitgebreide machinepark is bijna elke denkbare bewerking mogelijk. Ook kunnen wij ge(pre)fabriceerde objecten leveren, speciaal voor u gemaakt.

Vakmensen met een hoog kennisniveau waarborgen de kwaliteit die wij leveren. Onze persoonlijke benadering zorgt er voor dat wij ons onderscheiden in de markt.

Kwaliteit en duurzaam

Naast de aandacht voor onze klant en de kwaliteit van onze producten vinden wij het vanzelfsprekend dat er ook aandacht is voor de continuïteit van de brahnce. Daardoor zijn wij aangesloten bij de Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH), werken we samen met andere houthandels via Het Wapen en zijn we FSC® (onder SCS-COC-000652-KE) en PEFC (onder SCS-PEFC/COC-000652 BL) gecertificeerd.

Vraag naar onze FSC®- of PEFC-gecertificeerde producten, FSC-C016391, PEFC/30-32-452.

Meer bronnen: HoutinfoHoutwereldHoutbladCentrum HoutHoutadresboek en SKH.